Un forat en una paret d'una petita nau que hi ha adossada a les instal·lacions d'una empresa dedicada a la conserva d'anxoves va permetre que uns lladres s'emportessin el botí desitjat. Van remenar tot el que van poder de la nau però el que van acabar robant són els diners que hi havia emmagatzemats dins de la caixa registradora. Uns 2.000 euros que van arreplegar i que es van emportar tranquil·lament de l'equipament.

Els propietaris de l'empresa es van trobar amb les instal·lacions regirades el matí del divendres de la setmana passada i va ser llavors quan van alertar els Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Escala que van anar fins al polígon industrial dels Recs. Un cop allà van prendre mostres i van buscar enpremptes per intentar aclarir qui podria haver perpetrat el robatori però de moment no hi ha detinguts pels fets. Que s'haurien produït durant la nit de dijous a divendres.

Els lladres van triar una nau més petita per fer-hi un forat i accedir dins de l'empresa del carrer Boter del polígon dels Recs de l'Escala. Amb el butró fet van entrar a l'empresa i es van dirigir a la zona d'oficines. Van regirar tota la nau i van obrir calaixos fins a trobar 2.000 euros dins de la caixa registradora. Amb això en van tenir prou i el que no van pas tocar són un dels béns més preuats de la nau: les anxoves. No se'n van emportar cap paquet.

De moment no hi ha detinguts pel robatori però els Mossos de l'Escala es troben investigant per tal de poder arribar als lladres, que van actuar durant la nit.