Una parella de nacionalitat francesa resident a Roses es va accidentar ahir a la muntanya del Puig Rom de Roses, on va baixar quaranta metres muntanya avall fins que van impactar contra un arbre que els va aturar. Els dos van resultar ferits i van ser traslladats fins a l'Hospital Comarcal de Figueres.

La parella circulava pel carrer Joan Margarit a la urbanització del Puig Rom, una zona amb fort pendent als carrers, quan a l'altura del número 46 van trencar un dels murs de protecció laterals i van precipitar-se muntanya avall. Segons les fonts municipals, l'accident va passar pels volts de les onze del matí.

La parella circulava amb un vehicle citroen C4 semiautomàtic. Segons va explicar, en alguna de les maniobres no va poder controlar la velocitat i va accelerar endavant. Va topar contra les proteccions, que no van ser suficients per aturar el cotxe, que va començar a baixar muntana avall en una zona que no hi ha habitatges. Van baixar entre trenta i quaranta metres fins que van topar contra un arbre gran, un pi. Al vehicle hi anaven dues persones grans de 80 i 81 anys que resideixen a la població i que són de nacionalitat francesa.

Al lloc s'hi va mobilitzar un helicòpter medicalitzat que no va caldre que actués, dues dotacions dels bombers, tres patrulles de la Policia Local de Roses i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. Es va atendre la parella, que presentaven ferides, en prinicipi, no de caràcter greu, a conseqüència de la topada. Ambdós van poder ser evacuats de la zona a peu i posteriorment un vehicle medicalitzat els va traslladar fins a l'Hospital Comarcal de Figueres.