Dos homes van resultar ferits greus ahir en dos accidents a Castelló d'Empúries i Maçanet de Cabrenys. En el primer, un taxi va atropellar un home que creuava per un punt sense pas de vianants, mentre a Maçanet de Cabrenys van topar una camioneta amb un ciclista. Ambdós van resultar ferits greus i traslladats a l'Hospital Comarcal de Figueres.

Els dos accidents es van produir de matinada. A Castelló quan passaven vint minuts de les dues a l'avinguda Tramuntana on un taxi va atropellar l'home d'origen romanès. Una infermera i la metgessa del CAP de Roses el van atendre. Va ser necessari reanimar-lo i va ser traslladat a l'hospital. Presentava un fort cop al cap. Al lloc de l'accident s'hi van desplaçar Bombers, serveis sanitaris i Policia Local. El conductor del taxi va resultar il·lès.

A Maçanet de Cabrenys va passar quan faltaven vint minuts per a les tres a l'avinguda Canalejas on van topar la camioneta i el ciclista. L'home, de 63 anys, també tenia un fort cop al cap i va ser evacuat a l'Hospital de Figueres.