Un home ha resultat avui ferit greu, per cremades i inhalació de fum, en l'incendi del seu pis a figueres (Alt Empordà), d'on ha hagut de ser rescatat pels Bombers juntament a la seva dona i la seva filla, que han patit una intoxicació per inhalació de fum.

Segons han informat els Bombers, l'incendi s'ha iniciat, per motius que s'investiguen, cap a les 12.30 hores al pis superior d'un edifici de quatre plantes del Passatge de Ponent de Figueres, on hi ha deu habitatges.

Al pis sinistrat, que ha quedat completament calcinat, vivien cinc membres d'una mateixa família. L'àvia i la seva néta ha pogut sortir pel seu propi peu, mentre que el matrimoni i la seva una altra filla han hagut de ser rescatats pels bombers, utilitzant caputxes de salvament, a causa de la gran quantitat de fum i a l'alta temperatura que desprenia l'incendi.

La parella i la seva filla es trobaven en una terrassa de la part posterior de l'immoble, que no té accés des del carrer, demanant auxili, pel que els Bombers els han hagut de rescatar.

El pare, que ha patit cremades i inhalació de fum, ha estat evacuat en helicòpter, en estat greu, a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que la mare i la seva filla han estat derivades a l'Hospital de Figueres, per atendre-les de la seva intoxicació per inhalació de fum.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres han evacuat preventivament a una vintena de veïns, fins que a les 13.30 s'ha pogut apagar l'incendi i s'ha revisat i ventilat l'edifici.