L'home que va resultar ferit greu per cremades i inhalació de fum diumenge en un incendi a casa seva al passatge Ponent de Figueres continuava ahir greu però estable dins la Unitat de Cremats de l'hospital de la Vall d'Hebrón a Barcelona. Pel què fa a la dona i una menor d'edat que van resultar ferides lleus per fum, l'hospital de Figueres va informar ahir que ja havien rebut l'alta.

Les flames es van declarar a l'habitatge pels volts de dos quarts d'una del migdia. Al pis hi vivia una família de cinc persones, un matrimoni, dues filles i l'àvia. Va ser precisament l'àvia i una de les nenes que van poder sortir pel seu propi peu mentre que els pares i l'altra menor van quedar atrapats a la terrassa de l'immoble des d'on van demanar ajuda.

El foc va obligar Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana a evacuar una vintena de veïns del bloc, on hi ha una desena d'habitatges. L'home va haver de ser traslladat en un helicòpter medicalitzat fins al centre hospitalari mentre que la dona i la nena van anar al de Figueres. Ahir, ell continuava ingressat a la Unitat de Cremats del centre encara en estat greu però estable.