Un nou servei de bus, impulsat pel Departament de Territori i operat per Sarfa, connectarà tres vegades al dia Cadaqués, Perafita, el Port de la Selva, la Selva deMar, Llançà, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera i Roses en un recorregut circular permetent sobretot als turistes visitar diverses poblacions del cap de Creus en un mateix dia. La línia comença a circular avui i es mantindrà també durant l'agost juntament amb una nova tarjeta multiviatge T-10/120 per viatjar de la Costa Brava a Barcelona amb descomptes de fins al 50%. Es tracta de la segona fase de esplgament d'aquest abonament a la demarcació. Costarà 100 euros als pobles del Baix i 120 als de l'Alt.

El nou itinerari de bus s'implementarà aquest estiu a un preu de 9 euros el bitllet (6 per als menors de 12 anys) per un dia i a 16 per dos dies i permetrà fer viatges il·limitats (10 pels menors). A banda d'això, el servei es mantindrà els dissabtes, diumenges i festius de la resta de l'any. L'objectiu és aprofitar la naturalesa turística de la zona i els seus voltants. Hi haurà sis expedicions al dia en un sentit i altres combinades entre el matí, el migdia i la tarda. Pel que fa a la targeta multiviatge, el sistema inclourà 10 viatges amb una validesa de 120 dies.

A la zona nord, les línies que es beneficiaran d'aquesta iniciativa seran les que fan els recorreguts Cadaqués-Castelló d'Empúries-Empuriabrava i el de Llançà-Port de la Selva- Roses, que aniran a Barcelona directe per 12 euros el trajecte (descomptes de fins al 50%).

Pel que fa a la Costa Brava centre, es connectaran els recorreguts amb la capital catalana: Begur-Bellcaire-Calonge-Can Carbonell- l'Escala; el recorregut que uneix l'Estartit-la Bisbal-Llagostera-Mont-ras-Palafrugell; el de Palamós-Pals-Platja d'Aro-Regencós-S'agaró; el de Sant Antoni de Calonge-Sant Feliu de Guíxols-Sant Pere Pescador i, finalment, el que fa Santa Cristina-Torroella de Montgrí-Ullà-Vidreres. En aquest cas, per un preu de deu euros el trajecte.