05 de juliol de 2015
05.07.2015

La Rambla es converteix en una platja

El mercat de dissenyadors independents Dizaina es va celebrar ahir a Figueres amb estands i activitats

06.07.2015 | 07:26
Un dels espais del Dizaina Market, ahir al matí, a la Rambla de Figueres.

La calor va ajudar ahir a convertir la Rambla de Figueres en una platja per celebrar-hi el mercat de dissenyadors independents Dizaina Market, que en aquesta quarta edició ha comptat amb una cinquantena d'expositors. Gandules, para-sols i sorra van ajudar a transformar el centre de la ciutat, per un dia, en una platja.

El mercat va oferir durant tot el dia els dissenys de les 48 marques que hi van participar, que oferien des de roba i joguines fins a complements o joieria. Alguns assistents repetien d'altres edicions. Segons els organitzadors, un 47% eren de les comarques gironines i la resta de Barcelona.
La fira va començar a les deu del matí amb l'obertura dels estands i alhora amb algunes de les moltes activitats paral·leles que van animar durant tot el dia la Rambla. Es van celebrar fins a cinc concerts amb Tape on me, Two cats, AqSticks, Merkado Negro i, tancant la jornada, la sessió de Ràdio Cassette Night. El mercat va néixer fa quatre anys de la mà d'unes joves figuerenques. El primer any es va celebrar a la plaça Josep Pla i posteriorment es va traslladar a la Rambla. L'Ajuntament espera que es vagi consolidant i internacionalitzant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook