El parapentista a motor que dimarts a la nit va estavellar-se en un camp de Siurana va morir a l'hospital Josep Trueta de Girona a causa de les ferides que patia. Els bombers el van localitzar en estat crític i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques van dictaminar incialment que patia un politraumatisme greu amb fractura del fèmur i lesions a la caixa toràcica. En arribar a l'hospital se li van practicar proves específiques per determinar la gravetat de les lesions però no va poder sobreviure a la nit. Tot apunta que va patir una hemorràgia interna.

L'home, un britànic en la seva cinquantena, s'havia enlairat d'un aèrodrom proper al camp de Siurana a tocar de la C-31 al camí dels Olivets, i per motius que es desconeixen, va acabar precipitant-se daltabaix. Els bombers van rebre l'avís de l'accident quan faltaven pocs minuts per a les nou de la nit.

Les primeres dotacions que van arribar al camp de Siurana no van localitzar el pilot i van estar uns quinze minuts pentinant el camp aprofitant les últimes hores de llum del dia. Quan el van trobar, el britànic encara es trobava conscient però el seu estat era molt crític i una de les dues ambulàncies del SEM que s'havien desplaçat fins a la zona se'l va endur immediatament cap a l'hospital Josep Trueta, on no va poder superar la nit.

El vol a paramotor no és desconegut a la província. Es tracta d'una versió motoritzada del parapent que utilitza un motor per superar els 22 km/h de mínima que necessita la vela d'un parapent per mantenir-se flotant a l'aire.