L'Ajuntament de l'Escala i la Policia Local han organitzat per avui un concert a la plaça de l'Univers que ha de servir per ajudar en la recollida de diners per construir un pou d'aigua en una zona del Senegal. El concert anirà a càrrec de The Band a les deu del vespre.

La iniciativa solidària la lideren la Policia Municipal d'Olot i la de l'Escala després que l'Associació de cooperació per al Desenvolupament de Bantandicori es posés en contacte amb l'asociació de caps de policia local de municipis de comarques gironines.

El projecte és construir un pou d'aigua potable amb bomba manual en un poblat del Senegal. L'obra ha de permetre disposar d'aigua no contaminada i, alhora, fer possible una zona de cultiu. Les dues policies que s'han implicat en la iniciativa ja tenen recollits quatre mil euros. L'empresa Sorea hi ha aportat 3000 euros. Des de l'Escala s'ha decidit donar un impuls econòmic i organitzar l'activitat d'avui al vespre. El concert és gratuït i esperen que la gent faci les seves aportacions econòmiques. El grup musical que tocarà, The Band, farà un repàs d'èxits dels 70, 80 i 90.

L'inspector en cap de la Policia de l'Escala, Ramon Pérez, posava de manifest en declaracions a la televisió local que "creiem que el tercer món se l'ha d'ajudar en origen i laigua és vital".