12 de agost de 2015
12.08.2015

Veïns d'un carrer de l'Escala es queixen que hi ha caigudes diàries

Una vintena han adreçat un escrit a l'Ajuntament que ha informat que els serveis tècnics s'ho revisaran

17.08.2015 | 07:23
El carrer Sant Briu en el tram final des d´avinguda Montgó a la platja.

Una vintena de veïns i comerciants d'un tram del carrer Sant Briu, des de l'avinguda Montgó fins al passeig de Riells de l'Escala, s'han adreçat a l'Ajuntament advertint que «hi han hagut repetis incidents diaris de caigudes» pel mal estat del vial i demanen que s'arrangi. L'Ajuntament ha informat que els serveis tècnics municipals s'ho revisaran i en funció del pressupost de manteniment i l'estat del carrer s'actuarà.

El carrer que creua Riells presenta mal estat en molts trams, però els veïns es queixen que just aquest tram és molt transitat per turistes perquè condueix directament a la platja. Per això a lainstància presentada on s'adjuta la recollida de signatures apunten que «consideren bastant vergonyós pel poble a nivell turístic tenir un carrer en aquest estat». Tot i que asseguren que hi ha hagut diverses caigudes, fins ara ningú ha presentat denúncia. El vial presenta alguns sots i irregularitats per l'obertura de rases, entre altres. Demanen una «solució immediata».

Segons les fonts municipals, els serveis tècnics valoraran tant l'estat com l'urgència del manteniment al carrer. Hi ha altres zones on calen intervencions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook