10 de setembre de 2015
10.09.2015
40 Años
40 Años

Una avaria a l'estació de Figueres anul·la un tren i causa retards

Els usuaris del comboi afectat van ser traslladats a l'estació de Vilafant per agafar un TAV

10.09.2015 | 06:30
L´estació de tren de Figueres on han començat alguns moviments per fer-hi obres de millora.

Una avaria ahir al matí en el sistema d'electrificació a l'estació de tren de Figueres just en l'inici del servei va obligar a anular un dels primers trens i desviar els passatgesr a l'estació del TAV per agafar-ne un d'alta velocitat. També va causar retards en dos més, de fins a vuitanta minuts mentre no es resolia l'avaria.
El sistema va deixar de funcionar a primera hora del matí i va afectar el funcionament dels trens que no podien circular. Renfe es va veure obligada a anul·lar un mitja distància que tenia destí a Barcelona (R11) que sortia en aquell moment. La companyia va optar perquè els passatgers que esperaven aquest comboi poguessin fer el trajecte en un TAV. Van ser traslladats a l'estació de Figueres-Vilafant on van poder rependre el viatge. L'avaria va causar dos retards més. Un dels trens, RG1, tenia destí l'Hospital de Llobregat.
Hi preveia l'arribada a tres quarts de nou del matí i va acabar arribant a gairebé les onze del matí, amb vuitanta minuts de retard. El segon tren era un Mitja Distància, també de l'R11. Cap a les deu del matí es va resoldre l'avaria i es van anar recuperant progressivament la freqüència habitual de pas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook