Un grup de figuerencs va arribar ahir amb set hores de retard en un TAV provinent de París i després d'estar tres hores aturats abans d'arribar a l'estació de Montpeller, segons ha informat el setmanari Empordà. Alguns dels afectats van ser traslladats en un altre tren fins a Perpinyà.

La surrealista situació va començar pels volts de les sis de la tarda. Un grup del gremi de perruqueria de l'Alt Empordà que tornava de París després d'haver assistit a un congrés professional es va trobar que el tren s'aturava. Van estar més de tres hores esperant en un tram despoblat.

Una vegada a Montpeller, segons explicaven al setmanari, van haver d'esperar dues hores més fins que van arribar els autocars que els van traslladar cap a Catalunya. «Haviem de ser a l'estació de Vilafant-Figueres cap a dos quarts de vuit del vespre», deien els afectats, i «hem arribat passades les dues de la matinada».

En total arribaven amb unes set hores de retard i una mala experiència pel que fa al tracte rebut. Per això els viatgers està previst que presentin una reclamació a la companyia ferroviària espanyola Renfe i la francesa SCNF, segons han avançat.