Xoc frontal amb nou ferits a la N-II al seu pas per Biure. Un microbús va topar amb un turisme a l'altura de l'encreuament de Maçanet de Cabrenys i dels 26 ocupants que hi havia en ambdós vehicles, nou d'ells van resultar ferits.

Una dona de 90 anys va quedar ferida de gravetat mentre que la resta van patir ferides de caràcter lleu. Totes les víctimes van ser traslladades a l'hospital de Figueres i tenen entre 18 i 90 anys.

L'accident va ser aparatós i de fet va provocar el tall de la N-II des de quarts de quatre de la tarda, sobretot perquè hi poguessin treballar els efectius d'emergències. Al lloc s'hi van traslladar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers, quatre ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).

Les causes de l'accident encara s'investiguen però sembla ser que el cotxe -un Peugeot 207- es va voler incorporar a la N-II des de l'encreuament que porta a Maçanet de Cabrenys a l'altura del quilòmetre 765 però en aquell moment venia un microbús de línia regular de cares -de l'empresa?David i Manel- i va acabant-hi topant. En l'autocar hi anaven 22 persones i en el cotxe quatre. De les 26, nou van resultar ferides -vuit de caràcter lleu amb diverses contusions i una greu fruit d'un traumatisme.

L'accident va produir al quilòmetre 765 i la N-II?va resultar tallada fins a les cinc i vint minuts, segons van assegurar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

A Cadaqués també ahir a la tarda es va produir un altre accident. Va tenir lloc a tocar del quilòmetre 12,5 de la GI-614. Va ser un altre xoc frontal, en aquest entre un cotxe i una moto. Segons el SCT, una persona va resultar ferida lleu, la conductora de la motocicleta i va ser traslladada a l'hospital de Figueres. A la via s'hi va donar pas alternatiu i això va provocar cues per entrar al municipi de Cadaqués.