La productora Babieka Film reprendrà divendres els càstings per partipicar a la pel·lícula The Promise que rodarà, entre altres escenaris, a Figueres i on participa l'actor Christian Bale. Busquen homes i dones alemanys i àrabs més grans de 25 anys; i homes i dones de més de 55 anys.

La productora ha estat realitzant aquest estiu càstings a Figueres, entre altres ciutats on es rodaran escenes del film. Tornarà divendres de tres a set de la tarda al Saló de Descans del Teatre Municipal El jardí i busca perfils molt concrets.

Algunes escenes de la pel·lícula The Promise es rodaran a Figueres, en concret al castell de Sant Ferran, una fortalesa militar del segle XVIII.

Es calcula que hi haurà un miler de figurants seleccionats en els càstings a Figueres que hi participaran.

La pel·lícula, dirigida per Terry George, és una supreproducció americana que estarà ambientada en la primera Guerra Mundial sobre el conflicte entre l'exèrcit turc i el poble Armeni. Del repartiment es coneix que en formaran part els actors Christian Bale (Batman BeginsExodus) i Oscar Isaac (un dels protagonistes de les noves entregues de Star Wars).