Tres incendis en tres dies i a la mateixa franja horària. Això és el que passa des de dilluns en un edifici abandonat ubicat al carrer Sant Antoni amb el Riumors de Figueres. Les flames, que de nou es van originar a la planta baixa, van obligar a tallar ambdós vials i s'hi van desplaçar fins a set dotacions dels Bombers. Tot apunta que a la casa s'hi refugien de forma habitual indigents. De fet, entre els materials cremats s'hi ha trobat brossa, fustes, matalassos, cartrons o palets. La Guàrdia Urbana va precintar-lo ahir i l'Ajuntament reclamarà a la propietat que ho tapiï.

El primer de l'incendi es va produir dilluns pels volts d'un quart de tres del migdia i el segon va tenir lloc just l'endemà gairebé una hora abans. Fonts municipals confirmen que hi sovintegen els indigents. Per això, s'hi van localitzar tot tipus de deixalles. En tots els casos, el foc es va iniciar a la planta baixa i va provocar que el primer pis quedés ple de fum.

Un cop els Bombers van donar per extingides les flames, s'hi va posar un precinte per tal d'evitar que s'hi pugui accedir. El regidor de Seguretat, Pere Casellas, ha explicat que faran un informe evidenciant la necessitat de tapiar-ho i reclamant-ho a la propietat. A més, s'hi farà vigilància.