Un incendi a la cuina del CEIP Els Grecs de Roses va obligar ahir al matí a desallotjar preventivament el centre. Tres treballadors van haver de ser atesos al CAP, tot i que no van patir ferides i van rebre atenció per crisis d'angoixa.

L'avís el van rebre, segons informaven Bombers, quan faltaven vint minuts per les once del matí. El foc va començar a una fregidora de la cuina del centre on l'oli es va indendiar. Fins a l'escola s'hi van desplaçar cinc unitats de Bombers, Policia Local i Mossos.

Les classes es van aturar i es va desallotjar el centre preventivament mentre es treballava en l'extinció i posteriorment en la ventilació de les aules. A les dotze del migdia els Bombers donaven les tasques per finalitzades. Una hora més tard els escolars van poder rependre l'activitat amb normalitat.

Les tres persones que havien estat traslladades al CAP van ser sotmeses a un reconeixement que va confirmar que no estaven bé de salut.

Al migdia el centre escolar havia recuperat l'activitat. El foc únicament va afectar la zona de la cuina on no es va poder realitzar el servei de menjador del migdia. L'alcaldessa, Montse Mindan, informava que l'empresa que porta el servei de cuina s'encarregava de portar-lo des de la seva seu.