09 de desembre de 2015
09.12.2015

Atropellen un pare i dos nens al pas de zebra de l'Escola Amistat de Figueres

La família lamenta que el conductor no s'hagi disculpat i aquest diu, a través de les xarxes socials d'Emporda.info, que "ha marxat en veure que es trobaven bé"

09.12.2015 | 20:40

Un pare i els seus dos fills han estat atropellats aquest matí, a primera hora, al pas de zebra de davant l'escola Amistat de Figueres per un conductor que segons la família, ni tan sols s'ha disculpat davant els fets, i només l'acompanyant s'ha interessat per com estaven els tres. Tant el pare com els dos nens de 6 i 3 anys d'edats han resultat ferits lleus: "Travessaven els pas de zebra de la porta de centre amb bicicleta, el cotxe no els ha vist" explica la mare dels nens indignada perquè el conductor ni tans sols ha sortit del cotxe a preguntar com estaven. "Primer s'ha emportat la roda del darrere del nen i l'ha fet caure i tot seguit ha fet caure també la bicicleta del pare que portava la nena petita amb la cadireta" explica.

La família ha demanat ajuda a través de les xarxes socials per si alguna de les persones que ha presenciat la topada podia identificar el vehicle i als pocs minuts de publicar-se els fets, a través de la web d'Emporda.info i les seves xarxes socials, el conductor s'ha identificat i ha assegurat que ha marxat "quan ha vist que tant el pare com els nens estaven bé". No és la primera vegada que a l'escola en hores punta, s'han produït ensurts d'aquest tipus en aquest mateix pas de zebra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook