La plataforma recentment constituïda que reclama un Embarraca't participatiu, NovaPEP, critica que l'Ajuntament encara no hagi convocat la comissió de l'Embarrca't. Consideren «inexcusable» que l'equip de Govern tragués a concurs les bases de la convocatòria d'estands al ple de la setmana passada «abans d'haver convocat la comissió que havia de regular-ho». Precisament, recorden que al ple de novembre es va aprovar una moció on es comprometien a crear una comissió per repensar aquest espai de la festa major. La regidora de Joventut, Mar Casas, va dir a preguntes de la CUP que s'havia obert la convocatòria perquè per terminis s'havia de fer així però que això no esgrimia de fer negociacions i que es farien. «Tenim voluntat de diàleg», va afegir.

L'entitat, que ja ha protagonitzat alguns actes de protesta i que reclama entre d'altres coses que els concerts tornin al centre de la ciutat, diu que el Govern municipal ha obert la convocatòria sense haver comptat amb les entitats i diu que Casas es nega a reunir-se amb ells. «Continuarem portant e debat a la ciutadania i treballant per incrementar les persones i entitats favorables a tornar l'Embarraca't al centre».

Precisament, al ple la portaveu de la CUP, Natàlia Sánchez, també va criticar que no s'hagi iniciat el «debat del model» i que, per contra, es convoquessin les places. Casas, però, va al·legar que aquest tràmit havia de fer-se però que les trobades es faran i que mantenen la seva voluntat negociadora.