15 de desembre de 2015
15.12.2015

Els advocats de Girona, contraris a l'empaitada d'ànecs de Roses

La Comissisó de Protecció dels Drets dels Animals del col·legi de lletrats donarà suport a les denúncies presentades per col·lectius animalistes

15.12.2015 | 19:44
Un grup de joves participant a l'empaitada d'ànecs de l'any passat, a les platges de Roses.

La nova Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi d'Advocats de Girona s'ha sumat a les accions empreses contra l'empaitada d'ànecs que se celebra cada agost a Roses amb motiu de la festa patronal.

Segons informa aquesta institució, la decisió adoptada és la d'abonar la denúncia presentada per les comissions de defensa animal dels col·legis d'advocats de Barcelona i Tarragona.

La portaveu de la comissió gironina, Marina Vall-llosada, ha explicat que "cada vegada hi ha més persones que s'oposen al maltractament animal i mai abans no s'havia qüestionat de manera tan raonada i àmplia la relació dels humans amb aquests éssers vius".

La de Girona és la tercera comissió d'aquestes característiques que crea un col·legi d'advocats català després de les de Barcelona i Tarragona i és la sisena a tot Espanya després de Madrid, Màlaga i Balears

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook