19 de desembre de 2015
19.12.2015

Imatges del Senegal de Roger Lleixà, nova mostra a Ca l'Anita

Un recull de fotografies captades durant un viatge al Senegal tornen a donar vida al nou espai cultural

21.12.2015 | 07:18
Una de les imatges que es poden veure a l´exposició.

Una selecció d'imatges del Senegal captades durant un viatge del fotògraf Roger Lleixà s'exposen des d'avui fins la 24 de gener al nou espai cultural de Ca l'Anita de Roses. Com a activitat paral·lela, hi haurà la visita dels alumnes del primer de Batxillerat dels diferents instituts de Roses durant el gener.
«Senegal: Postals d'un viatge a l'Àfrica subshariana» és el títol de la mostra que recull les instantànies del fotògraf captades durant un viatge realitzat entre l'agost i el setembre de 2014. A la mostra es presenten 15 imatges.
La inauguració es farà avui, a les set de la tarda.
El fotògraf ha treballa com a fotoperiodista en diversos mitjans de comunicació com el setmanari Empordà i el Diari de Girona. També en revistes com Viajes de National Geographic, la revista musical Enderrock, el rotatiu holandès Volkskrant Banen, o el Mundo Deportivo, entre altres.
Pel que fa l'espai de Ca l'Anita va estrenar la seva activitat obrint l'espai expositiu de la planta baixa a finals de setembre. Des de llavors s'hi han programat exposicions acompanyades d'activitats paral·leles. La resta de plantes de l'edifici estan pendents d'utilitzar des de fa més de quatre anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit