Els Mossos d'Esquadra han descobert una plantació de 150 plantes de marihuana i 40 esqueixos en una casa de Mollet de Peralada (Alt Empordà). El cos investiga el llogater, un noi de 23 anys i veí de Figueres, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el dia 11 de desembre passat, a un quart de cinc de la tarda, quan la propietària de l'habitatge va contactar amb la policia perquè tenia problemes amb el llogater. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc. Un cop allà, la dona va explicar que el llogater havia fet destrosses a l'interior de la casa. Els mossos van contactar amb el llogater i van comprovar que hi havia danys importants al domicili. Els agents també van localitzar una instal·lació elèctrica amb diversos transformadors i ventiladors així com una plantació de marihuana juntament amb diversos utensilis i productes químics.

Durant la inspecció, els agents van comprovar que el llogater havia fet destrosses a la casa, situada al centre de Mollet de Peralada (Alt Empordà). Però el més rellevant va ser la descoberta d'una plantació amb 150 plantes de marihuana i 40 esqueixos. També hi havia una instal·lació elèctrica amb diversos transformadors, ventiladors, llums al·lògens juntament amb diversos utensilis i productes químics.

Per tot plegat, els agents van encausar el llogater, un noi de 23 anys, nacionalitat espanyola i veí de Figueres, per un delicte contra la salut pública. El noi va ser citat per presentar-se davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.