ERC?de l'Escala ha remarcat la importància pel seu grup que el govern hagi incorporat al pressupost tres propostes que els van fer arribar perquè consideren que són «absolutament necessàries» i «estratègiques». Per això el grup va donar el vistiplau a l'aprovació i espera que sigui un primer pas que es mantingui en els propers anys.

«Esperem que tingui continuïtat durant tot el mandat i d'aquesta manera, poder anar fent realitat grans projectes», ha manifestat el portaveu del grup, Xavier Ballesta.

En concret, el govern ha incorporat una partida de 10.000 euros ampliable, destinats a subvencionar la rehabilitació de façanes del nucli antic. L'objectiu és incentivar a remodelar l'aspecte dels edificis en un municipi on per la proximitat al mar es pateix un deteriorament important. També hi haurà una inversió per reconvertir un habitatge provinent d'un embargament en un habitatge social per a emergències. La tercera proposta incorporada a petició d'ERC és el compromís d'iniciar la creació d'una aplicació (APP) de turisme que englobi l'activitat cultural, esportiva i lúdica.