Va trucar per les destrosses que creia que el llogater del pis li havia fet a casa i quan hi van anar els Mossos d'Esquadra s'hi van trobar que hi havia una plantació de marihuana, a més de danys. En total hi van localitzar 150 plantes i 40 esqueixos d'aquesta droga. Els Mossos d'Esquadra de Figueres investiguen el llogater. Es tracta d'un veí de Figueres de 23 anys, de nacionalitat espanyola i l'han encausat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets es remunten al voltant d'un quart de cinc de la tarda de dia 11 de desembre, els Mossos de la comissaria de Figueres van ser requerits per una dona que tenia problemes amb el seu llogater. Per aquest motiu, una patrulla es va adreçar al carrer Estret del centre de la població de Mollet de Peralada, on la propietària del domicili estava esperant.

La dona va explicar a la policia que tenia la casa llogada i que el seu llogater havia fet destrosses a l'interior de l'immoble. Els Mossos es van posar en contacte amb l'home que vivia en l'habitatge i van comprovar que efectivament havia efectuat danys importants al domicili.

Desperfectes i cultiu

Els agents van localitzar, a més dels desperfectes, una sopresa. I és que dins del domicili de Mollet de Peralada també hi havia una instal·lació elèctrica amb diversos transformadors, ventiladors, llums al·lògens i moltes plantes de marihuana juntament amb diversos utensilis i productes químics. Un cop recomptada van veure que hi havia concretament fins a 150 plantes i 40 esqueixos de marihuana repartits en aquest pis del carrer Estret.

Davant aquests fets, els mossos van encausar el llogater per un delicte contra la salut pública. L'home va ser citat per presentar-se davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.