Els Mossos d'Esquadra han localitzat l'individu que la tarda del passat dia 5 es va donar a la fuga després d'atropellar un veí de Figueres en un pas de vianants, qui va haver de ser ingressat en un centre sanitari.

Els fets van tenir lloc sobre les 20:00 hores al pas de vianants de l'avinguda Vilallonga amb el carrer Arquitecte Ricard Giralt de la capital de l'Alt Empordà, quan un vehicle va atropellar un vianant i el seu conductor es va donar a la fuga.

Quan va arribar la Guàrdia Urbana, la persona ferida estava inconscient i, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder aconseguir les dades del vehicle i donar una alerta policial per la xarxa RESCAT.

Minuts després, una patrulla dels Mossos d'Esquadra va localitzar i va parar el cotxe a Vila-sacra i va constatar que presentava danys compatibles amb un atropellament.

El conductor del vehicle, veí de Castelló d'Empúries, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i haurà de declarar en els pròxims dies davant el jutjat de guàrdia de Figueres.

La víctima, que va patir diverses lesions, ja ha estat donada d'alta de l'Hospital de Figueres.