25 de gener de 2016
25.01.2016

L'Escala comença a pavimentar la Platja

S'està col.locant el paviment des de la Riba i acabant els darrers enderrocs

25.01.2016 | 17:16
Els operaris col.locant el paviment

Les obres de reforma de la Platja de l´Escala permeten començar a intuir alguns dels canvis d´imatge més significatius. Aquesta setmana han començat a instal.lar el nou paviment des de l´accés a la Riba fins la Punta. Aquí també es comença a treballar en la base de la graderia que servirà de mirador al mar.

Des d´ahir al matí es comença a col.locar el paviment definitiu del frnot marítim, unes lloses de color gris. S´ha començat al tram de la Riba a la Punta que estarà tancat temporalment per als vianants que poden utilitzar com alternativa la Torre i el corriol de l´Usach. Al mateix temps s´està adequant la base de la futura graderia entre el carrer del Port i la Riba.

També es treballa en els enderrocs que faltaven a la vorera del final del carrer Santa Màxima que formen part del tercer tram de l´obra i completant els treballs de clavegueram i aigües plujanes al final del carrer Enric Serra. L´accés a la Platja per aquests dos carrers està temporalment tallat i l´alterantiva que s´ ha adequat és pel carrer Alfolí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema