Els Mossos han enxampat i detingut quatre nois de 18 i 19 anys, veïns de Figueres i el Far de l'Empordà quan intentaven emportar-se electrodomèstics i begudes del bar del camp de futbol de Lladó. Havien forçat una finestra per accedir a l'interior. Van ser enxampats amb els productes i un d'ells va aconseguir fugir i va ser detingut més tard.

La policia va rebre un avís pels volts de dos quarts de dues de la matinada que s'estava produint un robatori. Quan una patrulla s'hi va desplaçar es va trobar els quatre nois robant a l'interior del local. Es va poder comprovar que havien entrat per la finestra forçant-la amb una pota de cabra i ja havien carregat un televisor i una cafetera al cotxe amb el que anaven. També havien tret del local bosses de patates, llaunes de refrescos i cerveses i ampolles de whisky, ginebra i vodka i ho tenien a punt per emportar-s'ho també cap al vehicle.

En veure els Mossos d'Esquadra, un dels nois va arrencar a córrer i va aconseguir escapar-se. Els agents el van localitzar més tard al domicili del Far de l'Empordà. Els agents van identificar els tres joves i els van detenir per un delicte de robatori amb força. Cap d'ells tenia antecedents i estan pendents de passar a disposició judicial.