La Policia Nacional ha arrestat un traficant que en veure's sorprès pels agents quan l'investigaven fa deixar el seu cotxe abandonat després de fugir.

A dins li van trobar dos paquets de 550 grams d'heroïna. Els agents però li'n van trobar 7,1 quilos més quan van accedir a una habitació d'un pis que tenia rellogada a Figueres. Estava amagada entre altres, dins la rentadora.

L'home va poder ser localitzat i arrestat al cap d'uns mesos de la seva fugida a Empuriabrava i amb 3.000 euros i diverses targetes SIM de telèfon a sobre. El jutge n'ha decretat el seu ingrés a presó.

L'home feia servir el pis de Figueres com a base de distribució d'heroïna i hi anava un parell de cops per setmana. Només hi estava una estona i després de fer la transacció marxava, tal i com van poder comprovar la Policia Nacional en una operació contra un grup organitzat de traficants.

L'operatiu va poder interceptar el vehicle del traficant però va fugir i a dins li van trobar heroïna, un telèfon i documentació.

Es dóna el cas que el fugitiu tenia l'habitació rellogada de forma verbal de feia un mes a un altre ciutadà marroquí i l'havia tancat amb un tancat sense que ell ni ho sabés. Durant l'escorcoll van poder trobar 7,1 quils d'heroïna i els policies van comprovar que era el magatzem del traficant.

Gràcies a les gestions policials, van poder detenir l'home al cap d'uns mesos a Empuriabrava i es troba a presó després d'haver declarat davant del jutge.