Cinc detinguts després d'una persecució policial de gairebé 30 quilòmetres. Van robar en dues cases de Colera i els van interceptar finalment a la N-260 al seu pas per Figueres. Els arrestats no tenien antecedents i són cinc homes, d'entre 19 i 34 anys, de nacionalitats equatoriana, italiana i xilena i veïns de Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Rubí.

Els fets van passar el dimarts cap a les cinc de la tarda a la urbanització de Sant Miquel de Colera.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van saber que abans que les patrulles arribessin al lloc, tres persones havien sortit d'una casa del carrer Sant Miquel i havien fugit cap al bosc. Per això, diverses patrulles van fer una recerca per tal de localitzar-les.

Mentre buscaven els lladres, els mossos van veure que hi havia dues cases que tenien una finestra forçada i havien estat saquejades. Van robar objectes de valor i electrònics, com ara GPS.

En veure que no localitzaven els autors, els policies van decidir fer una espera i una patrulla de paisà es va quedar al lloc per intentar trobar els fugitius. Cap a les vuit del vespre, els mossos van veure que tres persones sortien del bosc i pujaven a un vehicle, que estava ocupat per dues persones més i que s'havia estacionat davant de les dues cases violentades. En poca estona el vehicle amb les cinc persones va abandonar el lloc a gran velocitat.

Finalment, amb l'ajuda d'altres patrulles dels Mossos, els lladres van ser aturats al punt quilomètric 35.5 de la carretera N-260, al terme municipal de Figueres. Després d'identificar-los, els policies van detenir els cinc homes com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, cap d'ells tenia antecedents.