16 de febrer de 2016
16.02.2016
TEMPORAL DE VENT

Restablerta la circulació a l'N-260 a Portbou després que el vent fes bolcar un camió

Tot i així els problemes de trànsit es mantenen ja que a la part francesa, un carril continua tallat en estar el camió bolcat sobre la via

16.02.2016 | 23:14
Play
Restablerta la circulació a l'N-260 a Portbou després que el vent fes bolcar un camió

La forta tramuntana ha mantingut tallada la N-260 al seu pas per Portbou en els dos sentits de la marxa cap a tres quarts de quatre de la tarda. Tot i així els problemes de trànsit es mantenen ja que a la part francesa, un carril continua tallat en estar el camió bolcat sobre la viaAhir, cap a les 10 de la nit, a la part francesa va bolcar un camió articulat que transportava cartró i també la força del vent va provocar la caiguda d'un cable elèctric a la carretera, també en territori gal.

Per tot això, la via ha estat tallada fins a primera hora de la tarda a la zona fronterera de Portbou.

A més, el fort vent, que ha deixat una ratxa de gairebé 160 quilòmetres per hora i que continua bufant especialment a l'Alt Empordà, ha obligat a restringir el pas de vehicles d'alt tonatge a l'Alt Empordà durant la matinada, en un tram de 55 quilòmetres, fins a Crespià, segons el Servei Català de Trànsit.

El vent que bufa des d'ahir ha provocat diverses incidències. A Sant Climent Sescebes per exemple va volar part del sostre del parc de bombers com s'aprecia a la imatge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook