21 de febrer de 2016
21.02.2016

Cantallops i Fortià disfressen els més petits

22.02.2016 | 07:13
La rua infantil d´infants pels carrers de Cantallops.

Els municipis de Maçanet de Cabrenys, Cantallops i Fortià van viure ahir les seves jornades de carnaval des de primera hora de la tarda. A Fortià, els més petits van sortir al carrer amb les seves disfreses a les quatre de la tarda amb una rua que va començar a la plaça de l'Església i va passar pels carrers del municipi. A les cinc, a més, els nens i nenes van poder gaudir d'animació infantil i d'una xocolatada popular. La celebració es va allargar fins a la nit amb un concert del grup Removida i el DJ Septi.
Cantallops i Maçanet van començar les seves desfilades a les cinc de la tarda. En el primer cas, la concentració de disfresses es va fer a la plaça Major i la cercavila va recórrer el centre del municipi acompanyada dels Xanquera de l'Albera.
La Societat "La Concòrdia" també va acollir una xocolatada i, al vespre, un sopar de carnaval i ball de festa amb Duet d'Ambient.
A Maçanet, després de la rua, País de Rauxa va rebre els disfressats a la Sala, i a la mitja nit el popular cantautor Miquel del Roig va amenitzar una vetllada que es va allargar fins a altes hores de la matinada amb un DJ.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook