El circ no només ocupa un espai a la carpa del Firal sinó que s'integra a la ciutat durant els cinc dies del Festival del Circ-Elefant d'Or Ciutat de Figueres durant els quals els aparadors de la comercial ciutat figuerenca han fet espectaculasrs creacions. La Farmàcia Soler s'ha emportat el premi del concurs dotat en dos-cents euros i quatre entrades VIP pel festival.

Els Magatzems Puig Giralt i el restaurant Antaviana han estat el segon i tercer premiats del concurs, una de les activitats paral.leles per impregnar de circ la ciutat.

Des de Comerç Figueres, a més, remarquen que continuen treballant per transmetre a través dels aparadors la temàtica dels principals esdeveniments que es donen a la ciutat. Amb la col·laboració de Circus Art Fundation es va decidir crear el concurs en el qual han participat en aquesta edició onze establiments. La Farmàcia s'ha endut el primer premi per un aparador que dóna la benvinguda al client incorporant alguns elements de l'espectacle, com un trapezi. A Puig Giralt el rostre d'un pallasso centra l'aparador, mentre al restaurant Antaviana es poden veure dos personatges fent un número.El Festival continua oferint funcions. Ahir es va poder veure l'espectacle anomenat blau i avui el vermell, amb números diferents. Demà serà la gala final, on actuaran els números escollits pel jurat i d'entre aquests sortiran els guanyadors de diferens premis que s'atorguen.