02 de juny de 2016
02.06.2016

Figueres celebra la 4a edició dels tastets surrealistes del 9 de juny al 9 de juliol

Hi participen 24 establiments i hi haurà actuacions paral·leles amb música i exposicions

02.06.2016 | 13:01

FIgueres celebrarà del 9 de juny al 9 de juliol la 4a edició dels Tastets Surrealistes. El certamen, organitzat per l'Ajuntament i Comerç Figueres amb la col·laboració de la Fundació Dalí i Estrella Damn, comptarà amb la col·laboració de 24 establiments de la ciutat que oferir a preus d'entre 12 i 20 euros menús de sis tastets d'inspiració daliniana i un cervesa Estrella Damn Inèdit. El regidor de Fires Jordi Masquef, assegura que la celebració està completament consolidada i que aquesta any s'ha apostat «més que mai per la qualitat».

Per atraure visitants, els organitzadors han promogut diverses activitats paral·leles. Entre elles, hi haurà el llançament de la tarjeta Empordà Card de Comerç Figueres, una exposició amb imatges de l'edició de l'any passat dels tastets, un Festival de Jazz, l'Agitart o la celebració del Dia Internacional de la Música, entre d'altres.

L'alcaldessa, Marta Felip, assegura que Figueres s'ha consolidat com una destinació gastronòmica on cada vegada més gent d'arreu ve a menjar i que la iniciativa va encaminada en el camí de crear «marca de ciutat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit