Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Figueres van detenir el passat 30 de maig, un home, de 36 anys, de nacionalitat dominicana i veí de Colera, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A quarts d’una del migdia del 30 de maig, els mossos van saber que hi havia queixes veïnals a causa del soroll dels aires condicionats i de la forta olor a marihuana que desprenia un pis de la població de Colera.

La policia va comprovar que les queixes tenien fonament i van contactar amb el propietari del pis per tal d’accedir a l’interior del pis.

Un cop dins, els agents van localitzar 457 plantes de marihuana i tots els aparells i utensilis necessaris pel seu cultiu i manteniment. A més, també van observar que tota la instal·lació estava connectada il·legalment a la xarxa elèctrica.

Els mossos van detenir el propietari de l’immoble com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Segons estimacions de la Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri d’interior, la droga podria estar valorada en més de 11.500 euros.

El detingut va passar el 31 de maig a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat.