Navata es va vestir ahir a la tarda de solidaritat amb la celebració d'una festa en benefici de la Fundació Oncolliga. L'associació empordanesa sense ànim de lucre, GAS Mountain, que fomenta el lliure i l'esport a la natura ha promogut la celebració a Can Janot a través del patrocini i la col·laboració d'una quarantena d'empreses entre les quals hi ha la Fundació FC Barcelona, Moritz Barceona, el restaurant Shang-Hai de Figueres, Transports Padrosa o el Garatge Sala, entre molts altres. L'objectiu: recollir fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seves famílies.

Els actes es van inciar a les quatre de la tarda i van unir esport i oci amb una marxa de quatre quilòmetres en la qual van participar prop de 150 persones, una exposició de cotxes clàssics i diverses activitats ludicoesportives com un futbolí o sessions de zumba o spinning. A les sis, va ser el torn d'una espectacular batukada seguida de l'actuació del DJ Tramuntana. Tampoc hi van faltar tallers diversos com un de xocolata o de sabó i animació infantil. Les actuacions van continuar a les vuit amb un concert de The Tourist Band i a les deu, amb el reconegut grup Crossing. El DJ Xerpa va cloure els actes.

Durant la vetllada, es van vendre butlletes per sortejar els articles i productes que els participants van aportar per recollir diners.

A més, els assistents van poder comprar samarretes i adhesius de GAS Mountain per recaptar fins per a l'equip d'aquesta entitat que participarà el proper mes d'octubre a la cursa benèfica de la Fundació Oncolliga Girona.