28 de juny de 2016
28.06.2016

Cues a l'estació de tren de Figueres perquè les màquines no funcionen

Els usuaris denuncien que només hi havia un venedor i que no es va informar el revisor mentre que ADIF diu que va ser una avaria puntual

29.06.2016 | 07:27
Les cues que es van registrar ahir al vestíbul de l´estació

L'estació del tren convencional de Figueres va patir ahir al matí importants cues perquè cap de les màquines expenedores funcionava i, segons van denunciar alguns usuaris, només hi havia un venedor a les guixetes. Els passatgers van criticar que mentre això passava per megafonia no es parés de comunicar que es podien adquirir títols i que molta gent va haver de pujar al tren sense bitllet i sense que el revisor n'estigués informat. Des d'Adif van assegurar que es va tractar d'un problema puntual i que les màquines van deixar de funcionar vint minuts. En aquest sentit, van dir que «les persones que no han pogut comprar bitllet no han tingut cap problema perquè ha estat una incidència nostra».

Els problemes es van registrar ahir cap al migdia tot i que l'administrador ferroviari afirma que els aparells només van deixar de funcionar durant poca estona. Sigui com sigui, alguns usuaris van denunciar que cap de les quatre màquines expenedores de títols anaven i que els emplaçaven a dirigir-se a la taquilla però que allà només hi havia una persona venent bitllets.

La situació va provocar importants cues i també la dantesca escena d'una megafonia que alertava els viatgers que podien comprar-se per màquines. Un d'ells, assegura, els va avisar que això passava però afirma que ningú va fer-li cas. Segons expliquen, tampoc ningú havia informat el revisor i van ser alguns passatgers els que van haver d'explicar-li per què tanta gent no havia pogut comprar el bitllet. La companyia, però, al·lega que es va tractar d'un problema puntual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook