Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones que cultivaven marihuana en habitatges de la urbanització Santa Margarida de Roses. La pista que els va portar a descobrir la droga va ser un avís que alertava que una de les cases, a l'avinguda cap de la Gola, tenia la llum punxada.

Arran d'això, els agents van iniciar vigilàncies i seguiments dels sospitosos fins a descobrir que havien muntat plantacions en un total de tres habitatges de la zona, tots amb connexions fraudulentes. L'operatiu policial per desmantellar-les es va avançar després de veure que el grup ja havia tallat les plantes i s'havia endut la marihuana d'un dels immobles.

En total, als altres dos, els agents han comissat 410 plantes i fins a 3 quilos de cabdells de la droga. Els detinguts són romanesos i tenen entre 37 i 64 anys, veïns de Roses i Figueres. Tres de les detencions es van produir el passat 16 de juny per un delicte contra la salut pública. La quarta va tenir lloc cinc dies després de l'operatiu. Es tracta d'un romanès que es va personar a comissaria.