12 de juliol de 2016
12.07.2016

Figueres tanca l'altell de plaça Catalunya per les actituds incíviques

Estarà barrada permanentment i els balcons superiors només s'obriran quan hi hagin espectacles o alguna activitat a l'espai públic

12.07.2016 | 00:00
L´accés barrat per una porta, a la plaça Catalunya.

L'Ajuntament de Figueres ha tancat l'escala d'accés a la part superior de plaça Catalunya per tal d'acabar amb les actituds incíviques de persones que hi accedien. Es mantindrà tancada de forma habitual i només s'obrirà quan se celebrin espectacles o actes a la plaça.

L'espai compta amb una estructura superior a mena de balcó als laterals de la plaça. Alguns usuaris hi deixaven tota mena de deixalles i s'hi havien produït bretolades. Davant les queixes que això va suscitar es va decidir tancar l'accés i s'ha fet efectiu aquesta setmana.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, considera que així «es dóna solució a una problemàtica que suposava un esforç econòmic extra en neteja i reparació de desperfeces causats per persones sense cap mena de respecte pel mobiliari urbà» i, a més, remarca que es garanteix que sempre estigui en condicions òptimes quan hi hagin espectacles a la plaça.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook