La regidora, fins fa poc més de tres mesos alcaldessa, Assumpció Brossa ha renunciat a la dedicació exclusiva. El motiu hauria estat que han acabat de tractar amb el nou batlle els temes que ella portava directament des d'alcaldia. El manteniment de la dedicació va generar moltes crítiques i es va vincular al fet que pretenia jubilar-se a final d'any. Brossa ho va negar.

El 13 de juliol va entrar una instància perquè es deixés sense efecte la dedicació exclusiva que se li va atorgar el 12 de maig. Percebia 3.781 euros, poc menys que l'alcalde i assumia l'àrea de Benestar i Salut. Eren fins ara les dues dedicacions al govern. Brossa cobrarà, a partir d'ara, per assistències a sessions o concurrència a òrgans col·legiats.

La dedicació va ser molt criticada per la resta de grups, que ho van atribuir a part de l'acord ERC?i CiU. «Estic perplex». Això és el que deia Xavier Martínez d'Udem després que Brossa n'informés al darrer ple sense donar més motius. Per a Martínez, això evidenciava que la dedicació no era necessària i que de la mateixa manera que es va atorgar sense justificar ara es retirava. El regidor del PP, Nicola Bruzzese, va preguntar amb més claretat, demanant si tenia a veure amb el fet que s' hagués jubilat abans, un fet que Brossa va negar, apuntant que s'incorporava a la seva vida laboral.

Güell, per la seva banda, va aclarir que durant els darrers mesos «hem estat treballant conjuntament amb temes que ella portava directament i tot aquest traspàs requereix de temps per anar ajustant». «El temps s'ha acabat», deia Güell, «i la senyora Brossa ha demanat ser una regidora com les altres i no veig cap motiu per estar perplex».