Un incendi va calcinar la matinada de dijous la càrrega d'un camió que transportava nectarines a l'AP-7, al seu pas per Pont de Molins. Les tasques per retirar el vehicle es van allargar fins cap a les sis de la matinada. El trànsit no es va veure afectat. El conductor, de parla anglesa, va resultar il·lès.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc va començar poc abans de tres quarts de dotze de la nit al quilòmetre 18 de l'AP-7 en sentit nord. Al lloc s'hi van desplaçar fins a cinc dotacions de Bombers.

Les flames van començar a lapart del darrere afectant la càrrega de fruita que transportava. Els Bombers van separar la part de càrega del camió de la tractora perquè aquesta no quedés també calcinada mentre es treballava per apagar les flames.

Per tal d'extingir el foc, es vacomptar amb una màquina retroexcavadora que va anar escampant la càrrega i així assegurar-se que s'apagava completament. Aquests treballs, però, van allargar molt la feina de Bombers que van tardar sis hores a donar el foc per extingit.