La realitat de vegades supera la ficció i en el cas d'aquest succés sembla fins i tot surrealista. És el que va succeir el diumenge al migdia a l'aparcament d'un supermercat situat a peu de la carretera a Roses. Una baralla protagonitzada entre diverses persones va acabar amb una noia inconscient a terra i ferida de gravetat. El motiu és el que sorprèn: tot per una plaça d'aparcament.

Els fets van tenir lloc al voltant de la una del migdia a l'aparcament del supermercat Lidl. Testimonis dels fets van alertar al telèfon d'emergències 112 que hi havia hagut algun tipus d'atropellament en aquest punt de Roses. Però en arribar la Policia Local després d'escoltar els testimonis van poder determinar que el que havia succeït és una baralla entre diverses persones i que havia acabat amb una noia de 28 anys estirada a terra inconscient. Va rebre un fort cop de puny al cap, cosa que la va fer caure rodona.

Cap denúncia

En el moment d'arribar els serveis d'emergències la víctima ja havia recuperat la consciència i es va poder aclarir que tot el que havia succeït era una baralla per una plaça d'aparcament.

El SEM va evacuar la noia cap a l'hospital de Figueres en una ambulància i els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres es van fer càrrec del cas. Finalment, però, la noia després va decidir no presentar cap tipus de denúncia malgrat haver quedat ferida. I per tant no es va fer cap detenció.