Un autobús que anava amb 66 passatgers a bord i cobria la ruta de Lloret a Bèlgica va haver de quedar ahir aturat a l'àrea de servei de l'AP-7 a l'altura de Garrigàs perquè nou persones es van intoxicar amb monòxid de carboni. Una va haver de ser traslladada amb helicòpter a la cambra hiperbàrica de Palamós, segons van informar els Mossos d'Esquadra, mentre que la resta van anar a l'hospital Josep Trueta de Girona en presentar un estat més lleu.

Els fets van ocórrer a les set de la tarda i el vehicle va quedar immobilitzat a l'àrea de servei i ara haurà de ser inspeccionat pel fabricant a fi de determinar què va ocasionar aquesta intoxicació. La hipòtesi amb què es treballava ahir és que podria tractar-se d'un problema amb l'aire condicionat, que enviava els fums del motor a l'interior de l'habitacle del vehicle a través del conducte principal.

Els Bombers van fer mesuraments amb l'explosímetre per detectar els nivells de gasos que hi havia però les mostres van resultar negatives perqué quan van arribar ja s'havien obert les finestres per ventilar l'autobús.

Els Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques també es van traslladar a la zona per atendre la resta de passatgers i immobilitzar el vehicle.