El parc aquàtic Aquabrava de Roses (Girona) ha prohibit el 'burquini' com a peça apta per al bany, per la qual cosa no es podrà fer ús d'aquesta roba en les instal·lacions del parc.

En declaracions a Europa Press, la directora comercial del parc, Maribel López, ha assegurat que es tracta de motius "estrictament de seguretat" ja que les peces amples poden comportar accidents amb les diverses atraccions.

López ha reconegut sentir-se "sorpresa" per la polèmica que s'ha generat ja que ha exposat que el parc tampoc permet des de fa anys el bany amb peces com pareos, samarretes amples o banyadors integrals.

López ha assegurat que una vegada dins de les instal·lacions es permet "que es remullin" amb l'aigua però en cap cas s'autoritza la utilització de l'atracció pel risc que suposa.

El parc aquàtic Aquabrava és l'únic que té exposada una fotografia del 'burquini' en les taquilles com avís de prohibició, cosa que López ha justificat com una mesura de prevenció per a l'empresa, ja que una vegada dins se'ls negarà l'ús de les atraccions.