L'associació Comerç Figueres assegura que liderarà la proposta de dedicar una setmana al sector si el ple del mes de setembre vinent aprova la moció proposada pel grup de Ciutadans (C's), a l'oposició. L'entitat diu que després de diverses reunions amb la formació i l'Ajuntament de la ciutat veu amb bons ulls la iniciativa i que estan disposats a tirar-ho endavant sempre que hi hagi consens.

La moció que C's portarà a debat té com a objectiu que durant una setmana es facin activitats, conferències, seminaris, debats i jornades de conscienciació per a la gent jove.

«La setmana del Comerç de Figueres pretén crear un ambient festiu, de col·laboració i reunir tot el comerç de la ciutat, tant del centre com dels barris, per animar les vendes i posar l'accent en la importància d'aquest sector», va assegurar el regidor de C's, Toni Pérez, en una nota de premsa.

En aquest sentit, insistia que les petites i mitjanes empreses són la base de l'economia de la nostra ciutat i que entorn del 85% es concentra al sector serveis.

Sis associats nous

Per la seva banda, des de la fa poc renovada associació s'estan impulsant diverses activitats per a donar una embranzida al sector comercial de la ciutat. Cada vegada són més presents a les xarxes socials i lideren campanyes com la del Museu del Circ o l'Acústica. Durant el passat juliol, a més, s'hi han afegit sis nous associats entre els quals hi ha empreses, bars o botigues de roba.