Un bon ensurt és el que va tenir ahir un cotxe que en topar contra la barrera de l'autopista va acabar bolcant al mig de la via a l'altura de Capmany en sentit França.

Com a conseqüència del sinistre viari, els seus tres ocupants van resultar ferits. El SEM els va traslladar en ambulàncies a l'hospital de Figueres i van patir ferides de caràcter lleu, segons fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre viari va tenir lloc al voltant de les nou del matí i va consistir en un vehicle que tot sol va bolcar després de topar contra la tanca lateral de l'autopista. Al lloc s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM, que van evacuar tres persones ferides.

A causa de l'accident de trànsit es va haver de tallar inicialment un dels carrils de l'AP-7 en sentit Nord a l'alçada del quilòmetre 11, però després se'n va restringir el pas per dos. A causa de l'accident, segons el SCT les cues van arribar al quilòmetre de longitud. Al voltant de dos quarts d'onze del matí, segons Infoautopista, es va reobrir la via totalment al trànsit i les retencions van desaparèixer.