28 de agost de 2016
28.08.2016

Els pobles de l'Alt Empordà que volen millores a l'N-II mantindran les protestes

Més de 150 persones tornen a tallar la carretera a Pontós per exigir que es millorin els accessos a Borrassà, Garrigàs, Pontós i Palau de Santa Eulàlia i demanen ajuda a la Generalitat

28.08.2016 | 20:40

Més de 150 persones han tornat a tallar l'N-II, aquest cop a Pontós, per exigir al Ministeri de Foment que faci les obres pendents per millorar els accessos a quatre poblacions de la zona (Borrassà, Garrigàs, Pontós i Palau de Santa Eulàlia). Aquesta és la segona protesta en quinze dies i els veïns es mostren ferms i anuncien més mobilitzacions.

L'alcalde de Garrigàs, Josep Masoliver, ha explicat que demanaran la implicació de la Generalitat per tal que faci pressió al govern espanyol i desencalli unes obres que fa més de 20 anys que esperen. Els veïns lamenten que només abans de les eleccions generals del 20 de desembre es van començar a moure terres a l'enllaç de Pontós però que, després dels comicis, tot va quedar parat altre cop tot i que les obres ja estan adjudicades. També alerten que accedir a aquests pobles és "perillós" i qualifiquen la situació "d'autèntica vergonya".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook