La conductora d'un turisme va quedar ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) després de patir un accident de trànsit a Viladamat. La dona va impactar contra un camió mentre circulava per la carretera C-31 a l'altura de Viladamat. La conductora, de 56 anys, va quedar en estat crític després de quedar atrapada dins del seu cotxe, un Ssang Yong.

Els Bombers van haver de fer tasques d'excarceració i la van poder alliberar. El SEM va estabilitzar la dona i posteriorment la va poder evacuar en l'helicòpter medicalitzat cap a l'hospital Josep Trueta de Girona. Va ingressar a l'UCI en estat greu i el seu pronòstic és reservat, tal com van indicar fonts del centre de salut.

A causa de l'accident, la carretera va quedar tallada durant prop de dues hores al trànsit i els Mossos d'Esquadra van fer desviaments.

Tall de la C-31

L'accident de trànsit va produir-se al voltant de dos quarts de nou del matí d'ahir i a l'altura del quilòmetre 365 de la C-31 a l'altura de l'enllaç amb la GI-623, la via que uneix Viladamat amb l'Escala.

A causa de l'accident es va haver de tallar la via i, segons el Servei Català de Trànsit, es van habilitar vies alternatives per desviar els vehicles que circulaven per la carretera afectada a través de la GI-623 i la GIV-6321. Finalment, la?C-31 es va reobrir al trànsit al voltant de dos quarts d'onze del matí. Després que unes grues retiressin tant el turisme com el camió accidentats del mig de la carretera.

Al lloc dels fets es van traslladar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, el SEM amb una ambulància i l'helicòpter i els Bombers. Aquests últims, amb quatre dotacions terrestres, van realitzar tasques d'excarceració per alliberar la persona ferida de dins del vehicle. El conductor del camió va resultar il·lès. Els Mossos d'Esquadra investiguen també les causes del succés.