El Festival Terra de Trobadors ha tancat la seva 26a edició amb un gran èxit de públic i amb la consolidació de les novetats que s'han introduït en l'edició d'enguany, segons han informat fonts de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Com en els darrers anys, l'afluència de públic al festival ha estat considerable, atrets pels espectacles clàssics com el torneig, el sopar i el mercat medieval, fins a aconseguir consolidar la xifra de visitants de l'edició dels vint-i-cinc anys.

El més destacat ha estat que paral·lelament als milers de visitants que s'han acostat a Castelló per viure el festival, les novetats d'enguany també han obtingut una molt bona resposta de públic. Així el cicle de concerts de música medieval «Só de Lonh» ha tingut una molt bona ocupació, amb plens com l'homenatge a Ramon Llull a càrrec de Jordi Savall i Hespèdion XXI que es va celebrar a la imponent basílica de Santa Maria. També les noves apostes com la Taverna d'Enrico de Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries, així com els nous espectacles de carrer han tingut una molt bona resposta de públic.