L'Oficina Jove de l'Alt Empordà ha creat el web www.empordajove.cat amb l'objectiu de millorar els canals per oferir serveis i diàleg a aquest col·lectiu. L'objectiu és que aquest sigui el portal de referència dels joves de la comarca, de tal manera que si volen saber quines activitats, formacions, o esdeveniments passen a la zona només cal que hi accedeixin.

Tanmateix, el web, no és limita a la visualització de serveis ja que al mateix temps és un mitjà participatiu, a través del qual els joves poden fer arribar les seves propostes o inquietuds, afavorint, així, la comunicació amb l'administració.En definitiva, el portal ofereix informació des de la salut, el lleure o la creació cultural, fins a l'ocupació o la formació, entre d'altres.

A més, el contingut mostra la oferta real del territori. En definitiva, un jove que vulgui marxar a fer voluntariat per Europa, que necessiti un espai per assajar amb el seu grup musical o que precisi d'un assessorament personal, trobarà al web el mitjà per aconseguir-lo. El projecte l'han impulsat conjuntament el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Figueres.