Roses acollirà el proper diumenge 18 de setembre la cinquena edició del Campionat social de pesca de bonítol, que organitza el Grup d'Esports Nàutics del municipi (GEN) en favor de la Fundació Roses contra el càncer. Els organitzadors recorden que ja porten dues edicions recaptant uns 1.300 euros per ajudar la seva entitat i que esperen que aquest any «torni a ser una gran jornada de pesca amb bones captures per a la posterior suhbasta». De fet, tant els diners de la subhasta popular com els de les inscripcions dels participants s'entreguen en benefoco de la fundació.

Cada any s'hi reuneixen una trentena d'embarcacions que a primera hora fan un esmorzar per afrontar la jornada de pesca. La previsió és que el concurs se celebri des de les set del matí fins a les dues del migdia, que és quan es s'entreguen els trofeus i es fa el dinar entre els participants.

Pendents del temps

Malgrat això, els organitzadors alerten que les previsions marquen una forta tramuntana per la qual cosa, podria haver-se d'aplaçar. En qualsevol cas, els interessats a participar-hi s'haurian d'inscriure a través del mail secretari@genroses.cat o bé trucant al 972 25 70 03.