Les màquines van enderrocar ahir el darrer edifici que quedava dempeus a la C-260, al seu pas per Vilatenim. Es tracta de l'antic Centre Recreatiu del barri, que havia d'anar a terra com la resta de construccions a tocar de la via per les obres de desdoblament d'aquest darrer tram de la carretera. Una quinzena de veïns van assistir a la demolició, que es va iniciar a les sis del matí, i es van endur algunes restes de runa com a record del que l'espai va significar per al barri. Ara, estan buscant terreny per fer un nou equipament i l'Ajuntament s'ha compromès a buscar-los una infraestructures per poder celebrar la festa a principis de l'any que ve.

Els enderrocs es van iniciar a finals de juny per les naus i els habitatges que els veïns expropiats havien anat abandonant progressivament. Paral·lelament, es treballava en els vials laterals i en les obres d'obertura dels dos alternatius a nord i sud, que fa setmanes que no avancen.

Precisament, al ple d'aquest mes la ciutat va demanar algunes mesures correctores per reduir riscos d'inundacions per les obres entre les quals hi havia la petició d'enderroc del pont vell del Manol, que ara no tindria utilitat.

Des de Territori no han respost de moment a la petició d'aquest diari per saber en quin punt es troba tot aquest procés.